Filmfrelst #404: Kortfilmfestivalen 2020 – Norsk kortfilm, del 2

Montages er offisiell mediepartner for Kortfilmfestivalen (10.-14. juni 2020), og dekker årets utgave av festivalen gjennom artikler og podkastepisoder.

*

Kortfilmfestivalen 2020: I denne episoden om årets digitale utgave av Kortfilmfestivalen diskuterer vi et nytt knippe norske fiksjonskortfilmer, og utvalget for samtalen nedenfor har det til felles at de på ulike måter tematiserer kjønn, kropp og representasjon.

Blant filmene som vies oppmerksomhet finner vi Marin Håskjolds Hva er en kvinne?, Marlene Emilie Lyngstad og Andrea Sitara Grans Onanerende subjekter, Jenny Heradstveits Kuksvanen og Thea Hvistendahls Cramps.

Ved mikrofonene sitter Lars Ole Kristiansen og Karsten Meinich. (Episoden inneholder ingen spoilere.)

God lytting!