Den norske filmskolens bransjedag: Eksamensfilmene

Annethvert år arrangerer Den norske filmskolen (DNF) en bransjedag i forbindelse med premierene på avgangskullenes eksamensfilmer. Som et resultat av korona-situasjonen, ble det tatt en beslutning om å gjøre årets utgave digital. Dette innebærer at eksamensfilmene får eksklusiv premiere på Montages. Live-sendingen med paneldebatter og seminarer er kun tilgjengelig 18. juni, men eksamensfilmene blir liggende ute en hel uke.

*

Torsdag 18. juni arrangerte Den norske filmskolen digital bransjedag her på Montages. Samtlige av avgangsstudentenes tolv eksamensfilmer har eksklusiv premiere og kan sees ved å trykke på linkene nedenfor.

Filmene er tilgjengelige i nøyaktig én uke etter de har hatt premiere (på ulike tidspunkter torsdag 18. juni). Gjør deg kjent med programmet for å finne ut når de forskjellige filmene får premiere i løpet av bransjedagen. Listen nedenfor vil oppdateres løpende – etter klokken 14.00 vil alle filmene være tilgjengelige.

God film!

*