Den norske filmskolen 2020: Vennligst vent

Annethvert år arrangerer Den norske filmskolen (DNF) en bransjedag i forbindelse med premierene på avgangskullenes eksamensfilmer. Som et resultat av korona-situasjonen, ble det tatt en beslutning om å gjøre årets utgave digital. Dette innebærer at eksamensfilmene får eksklusiv premiere på Montages. Live-sendingen med paneldebatter og seminarer er kun tilgjengelig 18. juni, men eksamensfilmene blir liggende ute en hel uke.

*

I denne filmen følger vi livet til brødrene Peshawa og Komar på Drevsjø asylmottak i Norge. Et observerende blikk gir oss et vindu inn til deres tanker og drømmer. Brødrenes håp om en bedre fremtid blir samtidig en kilde til vonde følelser, på grunn av deres uavklarte situasjon på asylmottaket.

Spilletid: 18 min 33 sek
Dokumentar

Medvirkende:
Peshawa Shirepour
Komar Shirepour

Filmskolens studenter:
Regissør – Hazhir Ibrahimi
Fotograf – Uffe Mulvad
Klipper – Emma Lagrelius
Lyddesign – Bjørnar Hegg-Lunde

 

*

Møt filmskaperne på Zoom:

Hazhir Ibrahimi
Zoom-link
Meeting ID: 686 3986 2893
Password: hazhir