Den norske filmskolen 2020: Vi er her

Annethvert år arrangerer Den norske filmskolen (DNF) en bransjedag i forbindelse med premierene på avgangskullenes eksamensfilmer. Som et resultat av korona-situasjonen, ble det tatt en beslutning om å gjøre årets utgave digital. Dette innebærer at eksamensfilmene får eksklusiv premiere på Montages. Live-sendingen med paneldebatter og seminarer er kun tilgjengelig 18. juni, men eksamensfilmene blir liggende ute en hel uke.

*

Gertrud og hennes tre venninner har et mangeårig, lystpreget vennskap. Men da Gertruds manns sykdom forverres, og hun står i en usikker jobbsituasjon, gjør venninnene en innsats for å få Gertrud til å smile igjen.

Spilletid: 25 min
Dokumentar

Medvirkende:
Gertrud With
Peter Holmgren
Margrethe Martensen
Efie Beydin
Anne-Li Engström

Filmskolens studenter:
Regissør – Anna Elise Martensen
Fotografer – Kim-André Aspen, Jónína Guðbjörg Guðbjartsdóttir
Klipper – Linn Heidi Slåttøy
Lyddesigner – Vilde Tiller Hagestande
Animatør – Arina Seljeseth

*

Møt filmskaperne på Zoom:

Anna Elise Martensen
Zoom-link
Passord: anna

Vilde Tiller Hagestande
Zoom-link
Meeting ID: 625 9737 2279
Passord: Lyd

Kim-André Aspen
Zoom-link
Meeting ID: 786 2077 8493
Passord: kim