Den norske filmskolens bransjedag: Program og live stream

Torsdag 18. juni arrangerte Den norske filmskolen digital bransjedag her på Montages. Samtlige av avgangsstudentenes tolv eksamensfilmer hadde eksklusiv premiere.

Annethvert år arrangerer Den norske filmskolen (DNF) en bransjedag i forbindelse med premierene på avgangskullenes eksamensfilmer. Som et resultat av korona-situasjonen, ble det tatt en beslutning om å gjøre årets utgave digital, og til Montages’ store glede henvendte DNF seg til oss. Så det er ikke uten stolthet vi nå eksklusivt presenterer resultatene av tre års skolegang – fra studentene ved landets fortsatt mest prestisjetunge filmutdanning – samt direktesendte debatter om bærekraftig produksjon og talentutvikling.

Seansene strømmes live på Montages i tidsrommene som står oppført på programmet. Den digitale loungen med direktesendinger nedenfor vil være åpen fra klokken 09.30 til 17.30. Selv om eksamensfilmene også får sine premierer i dette tidsrommet, vil disse være tilgjengelige for påsyn i én uke. (NB: Kun for seere i Norge og fra Montages.no.)

For å se eksamensfilmene, klikker du på titlene i programmet nedenfor, eller artikkelen der alle er samlet (oppdateres løpende). På sidene til hver enkelt film kan produksjonsselskaper, distributører og andre som arbeider i bransjen ta kontakt med avgangsstudentene via Zoom.

*

Program

09.30: Introduksjon ved Karin Julsrud

09.45: Kort introduksjon av teamene:

10.30: Fuckings adoptert (dokumentar), 11.00: Cam Boy (fiksjon)

10:30: ROSANAZI (fiksjon), 11.00: Vennligst vent (dokumentar)

11.30: Samtale med studentene via Zoom

12.00: Papapa (fiksjon), 12.30: Vi er her (dokumentar)

12.00: Stolt (dokumentar), 12.30: Et stille hav (fiksjon)

13.00: Samtale med studentene via Zoom

13.30: When Ordinary Life Shackles Me (dokumentar), 14.00: Om litt (fiksjon)

13.30 Norwegian Couscous (fiksjon), 14.00: Made in Skene (dokumentar)

14.30: Samtale med studentene via Zoom

15.00: Grønn samtale med Mads Rønning Astrup (moderator), Catrine Skotte (produsent, SAM Productions og bærekraftsansvarlig på Ragnarok) og Jeppe Wowk (produsent student, DNF).

16:00: Talentdebatt med Mette Damgaard-Sørensen (kunstnerisk leder, New Danish Screen), Øyvind L. Eriksen (produsent student, DNF), Kristine Ann Skaret (produsent, Stray Dog), Thomas Robsahm (produsent, Oslo Pictures, Lars Løge (NFI) og Erika Calmeyer (regissør). Rushprint-redaktør Kjetil Lismoen er moderator.