«Fuckings adoptert» (Eksamensfilm fra Den norske filmskolen 2020)

Den norske filmskolen 2020

Den norske filmskolen 2020: Fuckings adoptertSorry, this content is not available outside of Norway.Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 4 kommentarer

 1. Britt Evensen sier:

  Fengslende og anderledes. Så masse følelser filmet i en boks. Jeg er imponert over regissøren’s evne til få fram problematikken til både addopsjon og hudfarge problemer på en fin måte. Både klipp og musikk var med på å gjøre filmen spesiell. Anbefales. Britt

 2. Hilde Julsrud sier:

  Så imponerende, tankevekkende, sårbart,vondt, ærlig og vakkert!

 3. Kristin Larsen sier:

  En gripende film, og det resulterte i både latter og gråt hos meg. Denne er så viktig å se, for alle. Temaet er aktuelt og flotte virkemidler blir brukt. Kult at det er filmet inne i en boks.
  Selv om man ikke kan forstå, så hjelper likevel denne filmen til en forståelse for det å være adoptert. Hvordan andres kommentarer kan såre,og at det det viktigste er å bli elsket av noen. Og vi mennesker trenger å føle oss ønsket.
  Jeg er imponert over alle de involverte.

 4. Veronica Aamodt sier:

  Takk for innsikten du gir og «godvonde»ting til ettertanke- Jeg ble veldig imponert over hvor modige og ærlig dere er. Lykke til videre og takk for en fin filmopplevelse.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>