Filmfrelst #278: Venezia 2017 – mother!

Venezia 2017: Vi var til stede under den første visningen av Darren Aronofskys mother! i Venezia – en film som fremkalte både buing og brusende applaus.

Jennifer Lawrence, i disse dager verdens mest populære og best betalte kvinnelige skuespiller, står i sentrum av den underlige og ambisiøse, men også frustrerende mother!. De av oss som håpefullt drømte om at regissør og manusforfatter Darren Aronofsky var tilbake i Black Swan-modus måtte svelge en skuffelse etter Venezia-premieren – for mother! er nærmere beslektet med bibeleposet Noah (2014).

I denne episoden ble vi helt nødt til å avsløre vendepunkter og detaljer i fortellingen for å kunne diskutere filmen ordentlig – så spar gjerne denne podkasten til senere, hvis du ønsker å se filmen uten å vite for mye på forhånd. mother! har norsk kinopremiere allerede 15. september.

Ved mikrofonene sitter Pernille Middelthon, Truls Foss, Karsten Meinich og Lars Ole Kristiansen.

God lytting!