TIFF 2017

Filmfrelst #231: Paul Verhoevens Elle med Isabelle Huppert

TIFF 2017: Den nederlandske regissøren Paul Verhoeven veksler mellom ulike toner og sjangere i et forrykende tempo når han vender tilbake etter hele ti års pause med Elle – en skrudd rape-revenge-thriller og en beksvart komedie om en dysfunksjonell familie.

Verhoeven nyter høy status hos Montages-redaksjonen, og er representert med hele to filmer i vår kåring av 90-tallets 100 beste filmer (Starship Troopers, Showgirls). Når det er sagt, var det nærmest utenkelig å forvente at den nå 77 år gamle mesteren skulle returnere med en av sine mest interessante og kompromissløse filmer. Derfor er vi mildt sagt oppstemte når vi samler oss for å snakke om Elle – et av årets definitive høydepunkter.

I den modige hovedrollen finner vi Isabelle Huppert, og ved mikrofonene sitter Thor Joachim Haga, Sveinung Wålengen og Lars Ole Kristiansen.

God lytting!

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>