Filmfrelst #210: Berlinalen 2016 – Hail, Caesar!

Berlinalen 2016: Coen-brødrenes Hail, Caesar! åpnet filmfestivalen i Berlin, og er nå klar for norsk kinopremiere. I denne podkastpraten diskuterer vi de mange svakhetene som gjør dette til en av brødrenes minst vellykkede filmer.

Montages var som vanlig på plass i Berlin for 10 dager med filmfestival, og i motsetning til fjorårets katastrofale åpningsfilm, virket Coen-brødrenes Hail, Caesar! å være et tryggere og mer solid valg fra festivalsjef Dieter Kosslick.

Som det kommer frem i denne episoden, er dessverre Hail, Caesar! en skuffende film, og Montages-redaktørene Karsten Meinich og Lars Ole Kristiansen diskuterer i samtalen nedenfor de mange problematiske valgene i filmens utforming og manuskript, som gjør dette til et sjeldent svakt innslag i Coen-brødrenes filmografi. Denne episoden inneholder ikke spoilere.

God lytting!