Massivt banner til Hobbiten: En uventet reise

De av dere som har fulgt med på Montages de siste årene, vet nok hvor høyt vi setter Peter Jacksons Ringenes Herre-trilogi. Selv følger jeg produksjonen med argusøyne, med stor entusiasme og en merkbar frykt. For hvordan er det mulig for Jackson & Co. å leve opp til de hensynsløse forventningene som møter dem?

Men sålangt har alt sett riktig så bra ut, og når nerdenes Mekka, Comic-Con, går av stabelen i morgen, forventes det at Hobbiten: En uventet reise vil promoteres på ymse vis i de fire dagene messen varer. Etter alle solemerker å dømme vil fansen få muligheten til å se noen eksklusive klipp fra filmen – kanskje også en ny trailer. For å varme opp blodet blant Tolkien-tilhengerne, har Entertainment Weekly publisert et spektakulært banner, med bilder fra til sammen ti scener i filmen. Man har beholdt den maleriske looken fra Ringenes Herre-trilogiens teaser-plakater, og ikke minst den melankolske, blodseriøse tonen fra filmene.

Undertegnedes største frykt har alltid vært at Jackson i for stor grad skal omfavne de lettsindige aspektene ved Hobbiten, og i så måte bidrar banneret til å roe ned nervene. Skjønnheten kan du se i oppstykket form her nedenfor, men vi anbefaler alle å klikke seg inn på Entertainment Weeklys hjemmesider for å kunne navigere rundt i bilderemsen med lupe for å ta detaljene i nærmere øyesyn.