Flashback

Possession

Jeg glemmer aldri da svenske Filmkrönikan viste et klipp fra Andrzej Zulawskis Possession – en anbefaling som ble mer frustrerende enn morsom, fordi jeg aldri klarte å oppdrive filmen. Så, en sommerdag for to år siden, entret jeg T.P. Musik Marked Megastore like ved Zoologisk have i København, og der stod den rett foran meg, på en tilbudshylle til femogtyve kroner.

Og filmen? Den skuffet ikke, for å si det mildt.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 4 kommentarer

 1. HPL sier:

  Flott film! Og Adjanis scene i t-baneundergangen er vel noe av det sterkeste jeg har sett på lenge.
  Likte også godt samme regissørs ”L’important c’est d’aimer”.

 2. Fantastisk film. Heinrich, fantastisk mann.

 3. Even Benestad sier:

  Hehe! Det ble stor debatt da Adjani fikk pris for denne filmen:). Jeg så den da jeg var 18 år og den sitter godt i hodet enda.

 4. Kristian Krogstad sier:

  Da den endelig kom fra Anchor Bay fikk jeg sett en klassiker som jeg aldri har glemt. Anbefales!! Og ja, undergrunnsscena er et minne for livet :)

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>