Filmfrelst #67: Kortfilmfestivalen 2011 – del 2

Kortfilmfestivalen 2011: For den norske filmbransjen markeres midten av juni alltid av Kortfilmfestivalen i Grimstad, den største arenaen for visning av norsk og internasjonal kort- og dokumentarfilm. Da redaksjonen i Montages forrige måned besøkte filmfestivalen i Cannes laget vi våre første festivalutgaver av Filmfrelst, og nå fortsetter vi dette fra Kortfilmfestivalen.

I denne andre festivalspesialepisoden fra Grimstad, har vi møtt redaktør Audun Lindholm og regissør/designer/animatør Kristian Pedersen fra Gasspedal animert – en avdeling av forlaget Gasspedal, som presenterer hele tre filmer i konkurranseprogrammet for norsk kortfilm. De tre filmene er del av en nettbasert serie med poesifilm fra Gasspedal animert, og i denne podkasten snakker Montages-redaktør Karsten med Lindholm og Pedersen om dette prosjektet. Filmene kan for øvrig sees på prosjektets nettside, eller i videovinduene her: