Torfinn Iversens kortfilm «Concerts for Maria» (2011).

Filmfrelst

Filmfrelst #66: Kortfilmfestivalen 2011 – del 1

Kortfilmfestivalen 2011: For den norske filmbransjen markeres midten av juni alltid av Kortfilmfestivalen i Grimstad, den største arenaen for visning av norsk og internasjonal kort- og dokumentarfilm. Da redaksjonen i Montages forrige måned besøkte filmfestivalen i Cannes laget vi våre første festivalutgaver av Filmfrelst, og nå fortsetter vi dette fra Kortfilmfestivalen.

I første podkast her fra Grimstad har Montages-redaktør Karsten satt seg ned med to regissører med kortfilm i den norske konkurranseprogrammet: Torfinn Iversen og Henning Rosenlund, som står bak henholdsvis Concerts for Maria og Et ekteskap.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>