Filmfrelst #50: Favorittfilmen

Et gjentagende innspill fra podkastlytterne våre har vært et ønske om en episode der vi snakker om favorittfilmene våre. Det ønsket ville vi selvfølgelig imøtekomme, men samtidig tenkte vi det kunne være gøy å også høre fra dere om hvilke filmer dere selv setter aller, aller høyest.

I forbindelse med vårt 50-episodesjubileum ba vi derfor dere lyttere om å sende inn et opptak der dere kunne presentere favorittfilmen(e) deres. Lydklippene har haglet inn, og vi har storkost oss med å diskutere valgene deres, såvel som våre egne.

Vi håper dere vil ha det like gøy med denne episoden som vi hadde med å spille den inn!

Med i panelet denne gang er Eirik Smidesang Slåen, Eric Vogel, Kari Finstad, Karsten Meinich og Martin Sivertsen.

En ekstra takk til Daniel, Jonas, Karsten, André, Patrick, Jannicke, Tommy, Øyvind, Erik og Bredo, som sendte inn favoritffilmene sine, og til alle dere andre som har holdt ut med oss gjennom disse 50 første episodene.

Og ikke glem å komme med din egen favorittfilm i kommentarfeltet!