Ny trailer til The Twilight Saga: New Moon

Jeg har lest en god slump bakgrunnsartikler som forklarer fenomenet, men jeg har ennå ikke sett Twilight, forrige vinters store kinohendelse blant tenåringer. Det må jeg tydeligvis få gjort, dersom jeg skal ha noen som helst evne til å skrive om oppfølgeren The Twilight Saga: New Moon. For nå har den endelige traileren kommet, og den gir meg følelsen av å være 70 år gammel.

Ut fra klippet ser ikke filmen særlig kvikk ut, med mitt noenlunde objektive blikk. Røde vampyrøyne, kjærlighetsplott på dusinet og varulvomformingseffekter fra nederste hylle. Men dersom man er på innsiden av Twilight-strømningene, er det sannsynligvis ingenting som er viktigere enn dette. Her er en engasjert ung, web-tv-reporter som snakker om det at denne ferskeste traileren har lekket ut på nett. Fascinerende (og litt kvalmende). Jeg er nysgjerrig på om vi har noen lesere som er fans, som melder seg frivillig til å gjøre meg interessert? Jeg er oppriktig innstilt på å gi disse filmene en sjanse. Her er traileren, nå offisielt lagt ut hos MTV.