Sony med Michael Jackson-film

Om alt går etter planen, vil Sony i løpet av de kommende ukene annonsere en Michael Jackson-dokumentar. Det er Variety som rapporterer at studioet er i ferd med å kjøpe opp over 80 timer med materiale fra prøvene til konsertene Jackson skulle holdt i London. Filmen vil også inkludere en alternativ versjon av Thriller, – opprinnelig ment å bli vist i 3D som en del av konserten, samt andre musikkvideoer med større eller mindre endringer for 3D-formatet.

Materialet koster studioet mer enn 50 millioner dollar, mens rettighetene til sangene allerede tilhører Sony via deres Music Entertainment-departement. High School Musical-regissør og tre ganger Emmy-vinner  Kenny Ortega var ansvarlig for dokumentasjonen av konsertprøvene, og det er dermed forventet at han også vil ta seg av ferdigstillelsen av det som nå altså etter sigende blir en helaftens dokumentar.