Stanser nyinnspilling av horrorklassikere

I et intervju med nettsiden Horrorsquad.com avslører to indignerte produsenter fra Michael Bay-selskapet Platnium Dunes at de tidligere varslede nyinnspillingene av Fuglene (The Birds) og Rosemary’s Baby neppe vil se dagens lys, i hvert fall ikke med det første. Platinum Dunes har siden opprettelsen i 2001 spesialisert seg på å børste støv av gamle horrorklassikere, noe som på løpende bånd har gitt oss nyversjoner av The Texas Chainsaw Massacre, The Amityville Horror, Friday the 13th og The Hitcher med flere. I disse dager er det A Nightmare on Elm Street som spilles inn på nytt, og det var i den forbindelse Horrorsquad.com møtte Platinum Dunes-produsentene Brad Fuller og Andrew Form som altså gikk langt i å antyde at de ikke lenger sitter med konkrete planer om å «finjustere» de nevnte Hitchcock- og Polanski-klassikerne, delvis fordi de er blitt verbalt pepret på internett… Så flott!