Cruise klar for Mission: Impossible 4

Det umulige blir mulig, for fjerde gang: Variety melder i dag at skuespiller Tom Cruise og regissør J.J. Abrams (Mission: Impossible 3) begge har sagt seg enige med Paramount i å produsere en fjerde film i serien om agenten Ethan Hunt. Det er altså en rimelig vag nyhet i seg selv, men ingen kan vel se for se at filmen blir noe av uten Cruise i hovedrollen – selv om han har mye annet på planen. Abrams er forøvrig også en travel mann, så Variety spekulerer naturlig nok i om noen har tid til Mission: Impossible 4 i det hele tatt.

Og ikke minst kommer spørsmålet som må stilles overfor kinopublikummet – er noen interessert i flere M:I-actionfilmer med Tom Cruise?

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 7 kommentarer

 1. Svaret er et definitivt ja. M:I-3 var strålende – faktisk den beste i serien etter min smak.

 2. Geir F sier:

  Hva var det som var strålende med M:I-3?

  Den første filmen er kul hovedsakelig fordi Brian De Palma har lesset på med visuell stil og noen ekstremt fete scener. Oppfølgeren som er svakere enn den første klarer allikevel å engasjere siden John Woo vet hvordan man IKKE skal kjede sitt publikum.

  Film nummer tre derimot faller i mine øyne pladask på magen siden den mangler stilen til de to første filmene. J.J Abrams har vært med på å skape noen meget bra tv serier og jeg hører at hans versjon av Star Trek er solide greier, men som Mission Impossible regissør virker det ikke som han har en eneste god ide om hvordan man skal skape noe som virkelig sitter.

  Personlig kjedet jeg vettet ut av knotten under hele filmen. Selv de påkostede action scenene er nitriste og totalt uengasjerende.

  En film nummer fire kan på det beste bli et desperat forsøk fra ”Tomm Crouzze” sin side på å komme tilbake til toppen. Han ligger fremdeles å slikker grus etter sine ekstremt upassende kommentarer i det offentlige for noen år siden. Personlig mener jeg at han godt kan fortsette med det…

 3. Må si meg enig med Geir her. M:I-3 er for meg intet annet enn en sjarmløs, påkostet og pålesset acion-skaus, i likhet med James Bond filmene de siste 10 (?) årene.

 4. Geir F sier:

  Forfallet til James Bond serien var et faktum med Die Another Day!

  Selv om Casino Royale var et skritt i riktig retning så er det helt feil å kategorisere den som en meget bra Bond film, for det er den ikke.

  Quantum of Solace kvalifiserer ikke en gang til å være en god actionfilm. Det faktum at de stilistisk prøver å kopiere Jason Bourne kan tyde på at Broccoli konsernet begynner å bli nervøse for fremtiden.

  For noen år siden sa Tony Scott i et intervju at han gjerne ville lage en James Bond film skrevet av Quentin Tarantino. Den filmen skulle jeg gjerne sett, men den kommer aldri til å bli laget.
  Hadde derimot Steven Spielberg regissert For Your Eyes Only(han var i forhandlinger, men trakk seg ut for å lage Raiders) er det mulig konsernet hadde vært mer åpne for regissører og manusforfattere som faktisk har en stemme.

  Allikevel ser jeg den neste James Bond filmen før jeg sniker meg inn i en kinosal for å se flere umulige oppdrag. Det sier litt…

 5. Slenger meg på John Einars påstand.

 6. Og jeg slenger meg på Lars Ole sin.

 7. André sier:

  Og jeg slenger meg på de som liker nr 3. Jeg elsket den. Nr 2 er helt forferdelig. Et realt makkverk. Mens selvsagt – BDPs nr 1 grenser mot klassikerstatus. Dette er kule filmer – ja takk, less på – gi oss mer!

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>