Oscar-kremtende trailer til Crazy Heart

Fox Searchlight vet åpenbart at de har et uimotståelig stykke Oscar-agn på kroken i det lavmælte dramaet Crazy Heart. Filmen slippes på det strategiske tidspunktet 16. desember på utvalgte kinoer i USA, men allerede før den tid vil hovedrolleinnehaver Jeff Bridges seile opp som het Oscar-kandidat. Kanskje vinner han også, for Bridges tilhører definitivt den gruppen skuespillere mange har ønsket skal få en Oscar-statuett. Fire ganger tidligere har han vært nominert, men aldri vunnet. Dette kan være sjansen både han og andre har ventet på.

For når traileren til Crazy Heart nå er sluppet, er det vanskelig å se Bridges bli oversett for rollen som gammel og sliten musikker som oppdager kjærligheten i møtet med en langt yngre journalist av det motsatte kjønn, spilt av Maggie Gyllenhaal. Colin Farrell og veteran Robert Duvall stiller også opp i det som er regissør Scott Coopers debutfilm. Traileren inviterer oss inn i et dempet westernunivers, og antyder en rørende historie om en avskrevet mann som gjenoppdager kjærligheten og musikken som gjør livet verdt å leve igjen. Stemningen og temaet er ikke veldig ulikt fjorårets The Wrestler, og denne vil ganske sikkert også treffe sine fans. Her ser du traileren.