Hva skal Monopol-filmen handle om?

Det begynner å bli en stund siden Ridley Scott gikk ut og fortalte om sine planer om en filmatisering av Monopol – spillet vi vel alle har liggende på hytta eller under senga på gjesterommet. Idéen hørtes først direkte latterlig ut, men samtidig kommenterte mange at spillets plot med hell kunne brukes som rammefortelling rundt en satire om kapitalisme og maktkamp. I ettertid har det vært veldig stille rundt prosjektet, og Scott har isteden signert på et halvt dusin andre prosjekter.

Men produsent Frank Beddor har ikke gitt opp, og i samtale med LA Times har han presentert mer av konseptet, Jeg må innrømme at jeg liker det, men det trenger unektelig en regissør av Scotts kaliber for å få til noe virkelig interessant. Sjekk ut intervjuet, her er et sitat:

«He’s all groggy and he goes down to buy some coffee and he reaches into his pocket and all he has is Monopoly money. All this Monopoly money pours out. He’s confused and embarrassed and the girl reaches across the counter and says, ‘That’s OK.’ And she gives him change in Monopoly money.