Attack the Block-regissør Joe Cornish ønskes til Star Trek 3

Siden regissøren av de to siste Star Trek-filmene (Star Trek og Star Trek Into Darkness), J.J. Abrams, har valgt å fokusere på Star Wars: Episode VII, er Paramount Pictures og Skydance Productions ute etter et nytt navn å feste til Star Trek 3. Nå er det blitt kjent at de ønsker Joe Cornish i regissørstolen.

Joe CornishJoe Cornish er regissøren bak kulthiten Attack the Block fra 2011, og har over lengre tid arbeidet med manuset til Edgar Wrights science fiction-film Ant-Man. Han er nå ønsket som regissør til den neste Star Trek-filmen – igjen. Så sent som i mai i år avslo Cornish et tilbud om å regissere den tredje filmen i serien, men nå har Paramount Pictures og Skydance Productions gjort det klart at de fremdeles ønsker ham til jobben. Foreløpig har det ikke blitt sendt et nytt, formelt tilbud til Cornish, men det er altså ingen tvil om at han stadig er favoritten blant regissørkandidatene, og pengesterke krefter jobber nå på spreng for å få ham ombord på Star Trek-skipet.

Det er J. J. Abrams som skal produsere Star Trek 3, mens Alex Kurtzman og Roberto Orci står oppført som manusforfattere.

Etter planen skal filmen være premiereklar i 2016, det samme året som Star Trek-universet feirer sitt 50 års-jubileum.