Flere signerer på Nolans Inception

Som vi tidligere har rapportert; Christopher Nolan har virkelig samlet et stjernelag av solide skuespillere til sin science fiction-produksjon Inception. Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard, Cillian Murphy og Ellen Page har vært i boks lenge, men i går signerte jammen Michael Caine også. Og et par timer senere kom beskjeden om at alltid enestående Joseph Gordon-Levitt også blir med på laget. Ingen vet hva filmen handler om, annet enn at den er a contemporary sci-fi actioner set within the architecture of the mind. Ja, ryktene skal ha det til at den eneste som har en fullstendig kopi av manuset, er regissør Nolan selv. Og faktisk er det mulig å tro det – suksessen med The Dark Knight må jo ha gitt mannen carte blanche i Hollywood!

Andre mener at filmen er basert på denne boka, noe som ikke akkurat gjør prosjektet mindre interessant.