Christopher Nolans neste film har fått premieredato

Et kollektivt forventningssus gikk i dag gjennom filminteresserte rundt om i verden: Christopher Nolans neste film er på vei. 

Bransjestedet Variety og flere andre filmpublikasjoner, blant dem danske Soundvenue, melder i dag om at det første signalet er sendt ut fra camp Nolan, om at regissørens nye film er i anmarsj. Etter en perlerad med blockbustere, bestående av Batman Begins, The Prestige, The Dark Knight, Inception, The Dark Knight Rises og Interstellar, har mange undret seg over hva som blir den britiske mesterregissørens neste prosjekt. Vil han omsider gå tilbake til røttene, og lage en mindre film, à la Memento eller Insomnia?

Ifølge Soundvenue har Warner Bros. offentliggjort at Nolans neste film får verdenspremiere 21. juli, 2017 – én uke etter Matt ReevesWar of the Planet of the Apes og én uke før Sonys stadig utitulerte Spider-Man-reboot.

Med tanke på premieredatoen – midt i sommersesongen – tillater vi oss å anta at det ikke er snakk om en «liten» produksjon, men enda en påkostet blockbuster. Hva kan Nolan så ha i ermet denne gang?