Filmfrelst

Filmfrelst #6: Menn som hater kvinner

Menn som hater kvinner

Norge digger Menn som hater kvinner. Hva synes Filmfrelst? Finn ut i ukas episode.

Med: Karsten Meinich, Martin Sivertsen, Eirik Smidesang Slåen.

Relevante lenker

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 11 kommentarer

 1. Jaaa til en helaftens Terminator-podcast!

 2. Flu sier:

  Terminatorbonanza ja takk! snakk gjerne gjennom hele T2! får aldri nok av sånt.

 3. Sofie sier:

  Kan gjerne ta en podcast bare om Terminator-filmene, så jeg kan få med meg hva alt styret handler om før T4 kommer på kino. Har bare sett T1 og synes ikke den var så bra…Kanskje jeg kommer til å gi det en sjanse til etter å ha hørt dere snakke om den :)

  Veldig bra podcast forresten!

 4. trondjo sier:

  Veldig bra, gutter. Kan faktisk kjenne meg igjen i beskrivelsen av «Menn som hater kvinner» som en «skandinavisk Nattsvermeren», stemningsmessig. Ellers er skuespillerne, bildene, musikken og filmhåndverket generelt veldig mye bedre enn spenningshistorien som ikke komponeres like effektivt i filmen som i boka, selv om den også i Stieg Larssons roman bygger på noen underlige premisser. Og Lisebth Salander-skikkelsen er skrekkelig fascinerende!

  Har for øvrig bare lest den første boka i trilogien, og gjorde det senest i forrige uke. Var ferdig dagen før jeg så filmen på kino. Filmen følger trofast de store linjene i boka, særlig i karakterportrettene er det en god adapsjon. Selvsagt er det tatt mange snarveier i historien, men jeg ble litt overrasket over hvor ofte filmen tar andre veivalg enn boka for å føre historien fremover. Ganske mange vesentlige detaljer er endret på, og ofte til det mindre overbevisende. Slutten er for øvrig akkurat som i boka; langtekkelig og ikke veldig god.

 5. PAVO sier:

  Dere er veldig flinke. Jeg har hørt mange radio filmprogrammer og deres er den BESTE til å hjelpe meg finne frem til de filmene som jeg vil investere min tid på å se. Avis filmkritikere blir ofte ensidige, men når dere er så mange og med forskjellige meninger kommer nyansene bedre frem. Takk for mange gode programmer.

 6. hei sier:

  Terminator JAAAAAAA! nå må dere det hehe

 7. katt sier:

  bra podcast! dere er flinke alle sammen! kan dere ha en episode en gang, der dere snakker om yndlingsfilmene deres? det hadde vært gøy:)

 8. h sier:

  bra jobbet

 9. Øyvind P sier:

  Herlig!

  Jeg både koser & irriterer meg med hver episode, det er bra – man skal jo ikke være enige i alt.

  – Støtter forresten forslaget om yndlingsfilmer, for oss som hater de alt for kunstneriske filmene kan det bli ekstra morsomt å høre hva filmekspertene faktisk liker :-)

 10. Jan Erling sier:

  Har fulgt med i podcastene hittil. Jeg har 3 kommentarer: 1. Forberedelse 2. Forberedelse 3. Forberedelse . Please oppfatt dette som positivt innlegg som skal forbedre kvaliteten og derved opplevelsen for oss lyttere som tross alt svir av 50-60 min til å høre på dere.

 11. Christoffer Ødegården sier:

  Menn Som Hater Kvinner er årets beste film i min mening. Kunne ikke se vekk. Ville ikke at den skulle slutte. En film som hadde sterke karakterer og sterk historie.

  Forøvrig var Watchmen også en av årets 5 beste. Hadde ingen problemer med musikken.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>