Scarlett Johansson aktuell for live action-adaptasjon av Ghost in the Shell

Variety melder at Scarlett Johansson er klar for DreamWorks’ live action-adaptasjon av den japanske animéfilmen Ghost in the Shell.

Det har tidligere vært kjent at Johansson har blitt tilbudt rollen som cyborgen Kusanagi i den planlagte live action-adaptasjonen av Ghost in the Shell, men det er altså først nå hun ha takket ja – kanskje rollen som actionheltinne i Luc Bessons Lucy gav henne mersmak? Uansett, Johansson fremstår som et ypperlig valg til å gestalte Kusanagi.

Som vi skrev i vår Coup de Coeur-omtale av Mamoru Oshiis populære animé-film, har Steven Spielberg og DreamWorks sittet på rettighetene siden 2008, så det er på høy tid at den etterspurte live action-versjonen blir en realitet. Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman) er bekreftet som regissør, William Wheeler vil stå for manuset, og Avi Arad og Steven Paul skal produsere.

Kilder har avslørt overfor Variety at Paramount Pictures vurderer å co-produsere prosjektet, og at denne avgjørelsen sannsynligvis vil bli gjort i løpet av de nærmeste ukene.

Har dere troen på at den amerikanske drømmefabrikken vil kunne levere en verdig versjon av Ghost in the Shell? Vi venter i spenning på flere detaljer om prosjektet.