Ghost in the Shell (2017)

Visuell cyberpunkfest i første trailer til Ghost in the Shell

Den første offisielle traileren til Hollywood-filmatiseringen av animé-klassikeren Ghost in the Shell er nå ute, og lover seriøse doser cyberpunk-fetisjisme og action fra regissør Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman).

Flere av klippene i traileren avslører at det visuelle uttrykket legges tett opp mot den mesterlige originalen fra 1995; en rekke ikoniske sekvenser ser ut til å bli direkte videreført fra animasjonsfilm til live action. Blant hovedrolleinnehaverne finner vi Scarlett Johansson, Takeshi Kitano, Pilou Asbæjk, Michel Pitt og Juliette Binoche.

Det gjenstår naturligvis å se hvorvidt Sanders & co. klarer å realisere potensialet og arven fra Mamoru Oshis originale animé – som igjen hadde sitt utspring i mangaen fra Masamune Shirow – men det ser i det minste ut som om fans av GITS-serien slipper å bekymre seg for at den umiskjennelige stilen ikke blir godt ivaretatt når den nye spillefilmen får kinopremiere i mars 2017.

Snutten akkompagneres for øvrig av en skrudd coverversjon av Depeche Modes monsterhit «Enjoy the Silence».

 

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 1 kommentar

  1. Anja H. sier:

    Jeg må si jeg liker denne traileren, men tenker en del på anime-filmen likevel. Har dere sett denne sammenligningen av den nye live action filmen og animen? Mange like bilder: http://imgur.com/a/z2oLK

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>