Pablo Larraín i forhandliger om å regissere remake av Scarface

Allerede i 2011 annonserte Universal Pictures at de snuste på mulighetene for å gjøre en remake av Scarface, og ifølge The Wrap (via Total Film) er nå den chilenske regissøren Pablo Larraín (Post Mortem, Stem nei) i forhandliger med produksjonsselskapet om å få en plass i førersetet.

Total Film forteller at Universal har ytret et ønske om å oppdatere den episke gangster-sagaen med en dagsaktuell setting, og gi hovedkarakteren Tony Montana en annen etnisk bakgrunn enn kubansk. The Wrap hevder nå at narkokongen vil være meksikansk, og antyder i tillegg at Universal skal være interessert i å hyre inn en ukjent skuespiller i rollen som Montana, men dette er fortsatt svært usikkert.

Er det virkelig behov for enda en Scarface-remake? Brian De Palma og Al Pacinos mammut-versjon fra 1983 holder i bøtter og spann for oss. Hva mener dere? Fyr løs i kommentarfeltet.

*

Hør Giorgio Moroders 2013 remix av «Tony’s Theme» fra Scarface

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 4 kommentarer

  1. Aleksander H sier:

    Så lenge det blir gjort med kvalitet og ikke går i Harry-fella som Stones «Savages» ser jeg ikke problemet i dette. Men jeg er redd det ikke blir tilfellet, og at dette kun er et påskudd for å starte en ny melkeku.

    Men som sagt, hvis dette blir gjort med integritet og respekt for hovedkilden «Scarface» av Armitage Trails kan jeg stille meg positiv til prosjektet.

  2. Aleksander H sier:

    Det hjelper at Larrain er knyttet til prosjektet da. Han er en kunstner.

  3. Til deg som kaller deg Aleksander H: Kan du være så vennlig å poste med fullt navn (som Karsten også har oppfordret deg om tidligere)? Jeg har opplevd at folk tror det er meg som har skrevet dine innlegg, og det vil jeg helst slippe.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>