Juliette Binoche får selskap av Chloë Moretz i Olivier Assayas’ Sils Maria

For ikke lenge siden rapporterte vi om at både Juliette Binoche og Mia Wasikowska vil pryde rollelisten i Olivier Assayas’ kommende film Sils Maria. Nå melder Deadline at også Chloë Moretz (Kick-Ass) er aktuell for filmen.

Juliette Binoche vil altså bli å finne i hovedrollen som Maria Enders, en eldre skuespillerinne som blir besatt av den unge skuespillerinnen JoAnn, etter at hun velger samme rolle som Enders selv hadde sitt gjennombrudd med. Og det er rollefiguren JoAnn som Chloë Moretz er i samtale om å spille.

Regissør Assayas, som i disse dager er kinoaktuell i Norge med Etter revolusjonen, uttalte i et intervju med The Playlist i oktober 2012 at filmen er «written for Juliette Binoche, it’s based on her. A Juliette Binoche movie about Juliette Binoche with Juliette Binoche». Med en slik rollebesetning er det ikke overraskende at den amerikanske indiefilmdistributøren IFC Films alt har plukket opp Sils Maria, som spås å få premiere i Cannes neste år.

La oss håpe den blir å se på kino i Norge.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 1 kommentar

  1. Espen Eide sier:

    Olivier Assayas er fantastisk. Vil si han lager en egen for for «ærlig film». Hans to siste, Carlos og Etter Revolusjonen har begge en befriende usentimenal og nøktern observerende stil, samtidig som de holder spenningen oppe. Det er det veldig få andre som gjør bedre enn Assayas.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>