Harmony Korine beskriver sin neste film som en voldelig hevnhistorie og et sanselig overflødighetshorn

Harmony Korine fikk et langt større publikum enn tidligere med kultfilmen Spring Breakers for et par år tilbake. I et ferskt intervju, forteller den amerikanske indieregissøren om sin neste film, The Trap.

I samtale med Marc Maron (i en episode av podkasten WTF) gir Korine noen hint om sin neste film, som er satt til musikkscenen i Miami. Fortellingen handler om en rapper som blir truet av en hevnsøkende kriminell, etter at vedkommende nettopp har blitt sluppet ut av fengsel. På rollelisten finner vi blant andre Idris Elba, Benicio Del Toro, Robert Pattinson og Al Pacino.

Korine fortsetter samarbeidet med mesterfotograf Benoît Debie (Enter the Void, Lost River), og sitatene fra intervjuet tyder på at duoen vil videreføre den energiske stilen fra Spring Breakers. Regissøren beskriver The Trap som «a complete sensory bombardment» og «super propulsive, pretty highly violent revenge movie», og forteller at tilnærmingen hans til historiefortelling har tatt en ny retning: «(…) the way I feel about storytelling now is that it’s more like liquid. It has to do more with energy».

Montages anså Spring Breakers for å være den nest beste filmen i 2013, så hvis The Trap går i samme fotspor, har vi noe godt i vente. Innspillingen begynner i januar 2016.

Lytt til podkasten med Harmony Korine her:

*

Kilde: The Film Stage