Pulserende og drøy trailer til Catherine Hardwickes erotiske rocke-thriller Plush

For et års tid siden ble det kjent at regissør Catherine Hardwicke, mest kjent for den slagkraftige debuten Thirteen og tenårings-magnetene Twilight og Red Riding Hood, jobbet på et bokstavelig talt rocka prosjekt under tittelen Plush.

For de fleste av oss er ikke Hardwicke blant regissørene man følger aller tettest, og dette prosjektet har sålangt blitt viet minimalt med oppmerksomhet. Stillheten ser derimot ut til å avta; med en rå trailer, noen pirrende stillbilder og en utsøkt plakat sparker Hardwicke fra seg, og Plush har på rekordtid blitt en av høstens potensielt kuleste filmer.

Plush ser ut til å gli fint inn sammen med tidligere filmer fra i år som Spring Breakers og The Bling Ring, der image-besatte ungdommer med utagerende livsstil plasseres under lupen. Traileren er en kort og pulserende stemningsrapport, og sier fint lite om filmens handling. Det ser i alle fall ut til å dreie seg om en erotisk thriller, hvor vi følger rockestjernen Hayley (Emily Browning, kjent fra Sucker Punch og Sleeping Beauty), som sliter med å holde seg på beina etter å ha mistet sin bror og bandkollega til en overdose. Situasjonen blir enda verre når Hayley innleder et forhold til bandets nye gitarist, Enzo (Xavier Samuel), som viser seg å skjule noen mørke sider.

Denne traileren lover en visuell og intens godbit, men det gjenstår å se om Hardwicke – som er en ujevn regissør – klarer å ro i land det faktiske resultatet. Det er i det minste lovende at filmen har fått aldersgrense R i statene, som indikerer at hun endelig byr på noe røffere enn sukkersøt vampyr- eller varulvromantikk.

Plush får amerikansk premiere i løpet av september, og inntil videre er det ukjent om vi får se filmen på norske kinoer. Se den ferske traileren, stillbilder og plakaten her:

680x478-5

680x478

680x478-3

680x478-2

plushfull