Første trailer ute for Pedro Almodóvars nye -inspirerte film Dolor y Gloria

Antonio Banderas og Penélope Cruz finner sammen igjen i Pedro Almodóvars nye film – et melodrama inspirert av Fellinis . Nå er første trailer til Dolor y Gloria ute.

Banderas spiller den aldrende filmskaperen Salvador Mallo, som ser tilbake og reflekterer over betydningsfulle mennesker han har hatt i livet sitt. Ifølge et handlingsreferat publisert tidlig i Dolor y Glorias produksjonsfase, vil disse skikkelsene bestå av blant andre en ung forelskelse, en skuespiller Mallo jobbet med og selvsagt hans mor; nøstet sammen i ulike tidsepoker. Tilbakeblikkene er ledsaget av en tomhet forårsaket av at filmskaperen ikke lenger kan lage film.

Viktige øyeblikk i Mallos liv blir altså fortalt gjennom en rekke flashbacks, og i den nye traileren ser vi det som etter all sannsynlighet er hovedpersonen i ulike epoker. Den ferske snutten bærer bud om en melankolsk og vakker film – ikke langt unna tonen i Almodóvars forrige film Julieta.

Dolor y Gloria vil først få kinopremiere i Spania 22. mars, før den etter all sannsynlighet dukker opp under filmfestivalen i Cannes.