Anne Hathaway og Matthew McConaughey klare for Christopher Nolans Interstellar

Christopher Nolans neste film, det massive sci-fi-prosjektet Interstellar, går i opptak senere i år – og nå er de to første skuespillerne rollebesatt.

Anne Hathaway (The Dark Knight Rises) returnerer for et nytt samarbeid med Nolan, og Matthew McConaughey vil med Interstellar nå gjøre sin første film for regissøren. Dette melder Deadline, som også hadde en rapport forrige uke om at McConaughey visstnok var ønsket av Nolan, men ennå ikke bekreftet.

Interstellar var opprinnelig et prosjekt som Steven Spielberg iverksatte i sin tid. «Spielberg became intrigued by Caltech physicist and relativity expert Kip S. Thorne and his scientific theory that wormholes exist and can be used for time travel,» skriver Deadline, men Nolan har nå skrevet om manuskriptet selv – med utgangspunkt i en tidligere utgave som var ført i pennen av hans bror Jonathan Nolan. I saken avslutter Deadline med følgende beskrivelse av Nolans visjon: «The ambition is a film that will depict a heroic interstellar voyage to the farthest borders of our scientific understanding.»

Vi gleder oss. USA-premieren på Interstellar er satt til 7. november 2014.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 3 kommentarer

 1. Mats Bjørkøy sier:

  Fantastisk å se hvordan McConaughey har gjort en helomvenning på karrieren sin. Jeg vil anbefale alle å se William Friedkin’s «Killer Joe». McConaughey er iskald og facinerende i den filmen.

 2. Enig, Mats, det har vært veldig oppmuntrende å se at McConaughey virkelig har revitalisert tankesettet bak sine rollevalg. Han har alltid hatt en egen tilstedeværelse, som skinner gjennom selv i mindre gode filmer han er en del av – og nå når han begynner å velge gode manus igjen, banker også de større regissørene på døren. La oss håpe han holder kursen!

  Har hatt «Killer Joe» på hylla en stund; blir nok å se den snart. Spent og nysgjerrig (også fordi Friedkin er litt «hit and miss»).

 3. Geir J. Olsen sier:

  McConaughey er virkelig i ferd med å drepe sitt gamle smukkas-stempel så det buldrer i veggene. Hans kylling-scene i «Killer Joe» ga meg flashbacks til sleske stjerneskuespillerprestasjoner vanligvis bare David Lynch fremprovoserer.

  Fortsetter Matt denne utviklingen vil det fort bli en Oscar på mannen.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>