Filmfrelst #539: Oscar-nominasjonene 2023

I denne podkasten diskuterer vi årets Oscar-nominasjoner.

Da årets Oscar-nominasjoner ble annonsert i Los Angeles i dag, via en digital pressekonferanse, lå det tykk spenning i luften. Resultatet bærer preg av at mange forhåndsfavoritter gikk igjennom – men også av overraskende valg og sjokkerende utelatelser. Hvem hadde trodd at Park Chan-wooks Decision to Leave skulle stå igjen uten en eneste nominasjon? Eller at lynkampanjen rundt Andrea Riseboroughs rolleprestasjon i To Leslie faktisk ville gi maksimal effekt?

I denne tradisjonsrike episoden om Oscar-nominasjonene diskuterer vi oss igjennom samtlige kategorier og deler våre ufiltrerte reaksjoner. I noen av dem har vi å gjøre med opplagte front runners, men det er først i vår neste Oscar-episode, like før utdelingen, at vi spår vinnere.

Ved mikrofonene sitter Montages-redaktør Lars Ole Kristiansen og Oscar-ekspert Mads Halvorsen.

God lytting!