Filmfrelst #427: TIFF 2021 – Rocks, Winona, American Dharma og Odelsgut og fantefølge

TIFF 2021: I tillegg til de tre nye norske spillefilmene – som vi diskuterte i forrige episode – har vi også sett en rekke andre filmer fra årets digitale TIFF-program, og i denne podkastpraten samler vi et panel til å snakke om disse.

Filmfestivalen i Tromsø ble i år riktignok kraftig nedjustert fra sin opprinnelige form (som fysisk arrangement) til en digital utgave, men selv uten flere av festivalens opprinnelig programmerte titler, har TIFFs digitale meny presentert en rekke valgmuligheter for publikum – og vi har forsynt oss!

Britiske Rocks, greske Winona, russiske Scarecrow – samt dokumentarene American Dharma og Odelsgut og fantefølge – står i fokus når vi i denne episoden snakker om filmer vi har sett under festivalen. Panelet diskuterer også innledningsvis hvordan det har vært å forholde seg til TIFF-programmet «hjemmefra» og hvilke ulemper og fordeler som oppstår med digital festival.

Ved mikrofonene sitter Filmklubbforbudets Chloé Faulkner og Cato Fossum, samt Montages-redaktør Karsten Meinich.

God lytting!