Filmfrelst #424: TIFF 2021 – Fem filmer du bør se

TIFF 2021: Den 31. utgaven av verdens nordligste filmfestival, som arrangeres fra 18.-24. januar, blir et heldigitalt arrangement, og i denne podkasten anbefaler vi fem filmer fra programmet.

Tromsø internasjonale filmfestival er vinterens vakreste eventyr og en viktig tradisjon for Montages. Under en pandemi lar det seg naturligvis ikke gjøre å gjenskape den spesielle stemningen og de gode samtalene, men takket være det alternative, digitale programmet blir det fortsatt mulig å se filmer fra hele verden.

I løpet av samtalen nedenfor løfter vi frem noen favoritter vi har sett i forkant, i tillegg til å tipse om filmer vi ser spesielt frem til å oppleve for første gang i løpet av festivaldagene. All informasjon om visningene og billettsalget finner du på festivalens hjemmesider.

Ved mikrofonene sitter Karsten Meinich og Lars Ole Kristiansen.

God lytting!