Fem anbefalte filmer under TIFF 2021.

TIFF 2021

Filmfrelst #424: TIFF 2021 – Fem filmer du bør se

TIFF 2021: Den 31. utgaven av verdens nordligste filmfestival, som arrangeres fra 18.-24. januar, blir et heldigitalt arrangement, og i denne podkasten anbefaler vi fem filmer fra programmet.

Tromsø internasjonale filmfestival er vinterens vakreste eventyr og en viktig tradisjon for Montages. Under en pandemi lar det seg naturligvis ikke gjøre å gjenskape den spesielle stemningen og de gode samtalene, men takket være det alternative, digitale programmet blir det fortsatt mulig å se filmer fra hele verden.

I løpet av samtalen nedenfor løfter vi frem noen favoritter vi har sett i forkant, i tillegg til å tipse om filmer vi ser spesielt frem til å oppleve for første gang i løpet av festivaldagene. All informasjon om visningene og billettsalget finner du på festivalens hjemmesider.

Ved mikrofonene sitter Karsten Meinich og Lars Ole Kristiansen.

God lytting!

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>