Filmfrelst #361: En samtale om Barn med Dag Johan Haugerud, Anne Marit Jacobsen, mfl.

Denne spesialepisoden av Filmfrelst er basert på et liveopptak fra Vega Scene i Oslo, der Montages deltok i en panelsamtale om kinoaktuelle Barn, med Dag Johan Haugerud, Anne Marit Jacobsen og Jan Gunnar Røise.

Barn, som nylig ble vist på filmfestivalen i Venezia, er å regne som en av årets store norske kinobegivenheter. På premieredagen, fredag 13. september, deltok vi i en samtale på Vega Scene med regissør og manusforfatter Dag Johan Haugerud (Som du ser meg), samt skuespillerne Jan Gunnar Røise og Anne Marit Jacobsen.

Panelsamtalen ble avholdt i etterkant av visningen, og introduseres av Vegas programsjef Truls Foss, som også sitter i panelet sammen med Montages-redaktør Lars Ole Kristiansen.

På grunn av kompliserte opptaksforhold er lydkvaliteten ikke optimal i denne episoden.

God lytting!