Filmfrelst

Filmfrelst #361: En samtale om Barn med Dag Johan Haugerud, Anne Marit Jacobsen, mfl.

Denne spesialepisoden av Filmfrelst er basert på et liveopptak fra Vega Scene i Oslo, der Montages deltok i en panelsamtale om kinoaktuelle Barn, med Dag Johan Haugerud, Anne Marit Jacobsen og Jan Gunnar Røise.

Barn, som nylig ble vist på filmfestivalen i Venezia, er å regne som en av årets store norske kinobegivenheter. På premieredagen, fredag 13. september, deltok vi i en samtale på Vega Scene med regissør og manusforfatter Dag Johan Haugerud (Som du ser meg), samt skuespillerne Jan Gunnar Røise og Anne Marit Jacobsen.

Panelsamtalen ble avholdt i etterkant av visningen, og introduseres av Vegas programsjef Truls Foss, som også sitter i panelet sammen med Montages-redaktør Lars Ole Kristiansen.

På grunn av kompliserte opptaksforhold er lydkvaliteten ikke optimal i denne episoden.

God lytting!

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 2 kommentarer

  1. Mads sier:

    Flott at slike samtaler legges ut.
    Nå er ikke jeg så teknisk anlagt men er det ikke mulig å koble mikrofonene direkte inn på opptaker? Og samtidig få lyd til de i salen?

    • Hei, Mads! Ja, vi forsøker å få ut flere slike live-opptak enn tidligere, da vi gjentatte ganger har fått tilbakemeldinger på at de bør være tilgjengelige for de mange som ikke har anledning til å være til stede. Det stemmer at det er mulig å koble mikrofonene direkte inn på opptakeren, men i dette tilfellet glemte dessverre den teknisk ansvarlige å gjøre det.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>