Filmfrelst #360: Venezia 2019 – Roy Anderssons Om det uendelige

Etter å først ha blitt utsatt på grunn av koronakrisen, fikk Om det uendelige norsk premiere 7. mai 2020. Denne uken, fra og med fredag 9. oktober, blir filmen relansert på kino. Denne podkasten ble tatt opp i forbindelse med vår dekning fra filmfestivalen i Venezia 2019.

*

Venezia 2019: I årets siste festivalepisode fra Venezia snakker vi om den svenske mesterregissøren Roy Anderssons nye film Om det oändliga.

Lucrecia Martels jury gav Andersson en velfortjent sølvløve for beste regi da prisene ble delt ut på avslutningsseremonien i går kveld. Sist Andersson var på Lido, i 2014, mottok han selveste Gulløven for En due satt på en gren og funderte over tilværelsen (som vi diskuterer i Filmfrelst-episode 154).

Ved mikrofonene sitter Karsten Meinich, Lars Ole Kristiansen og Benjamin Yazdan.

God lytting!