Filmfrelst #240: Venezia 2016 – Amy Adams i Nocturnal Animals og Arrival

Venezia 2016: Skuespiller Amy Adams har hatt et betydelig nærvær under årets utgave av filmfestivalen i Venezia. Derfor konsentrerer vi denne festivalpodkasten rundt Adams og hennes to nye filmer.

I forkant av festivalen, var både Denis Villeneuves science fiction-film Arrival og motedesigner Tom Fords drama Nocturnal Animals høyt på vår forventningsliste. Amy Adams leverer glimrende rolleprestasjoner i begge filmene, men som diskusjonen i denne podkasten kommer nærmere inn på, er det stor forskjell mellom den filmiske fullendtheten i Arrival og Nocturnal Animals.

Våre utsendte i Venezia, Karsten Meinich og Lars Ole Kristiansen, har igjen satt seg ved mikrofonene. Selv om samtalen tar Amy Adams‘ rollefigurer i nærmere øyesyn, unngår vi å spolere detaljer i fortellingene.

God lytting!