Filmfrelst

Filmfrelst #174: Oscar-tips 2015

Natt til mandag deles Oscar-prisene ut i Los Angeles. Som tidligere år har vi satt oss ned for å snakke om hvilke filmer vi tror – og håper – at står igjen som vinnere i de forskjellige kategoriene.

Blir det Boyhood eller Birdman som tar den gjeveste prisen? Eller kommer American Sniper inn fra venstre? Hvor mange priser ligger The Imitation Game egentlig an til å få? I denne episoden av Filmfrelst diskuterer vi årets Oscar-nominerte i hver kategori, og kommer med mer eller mindre kvalifiserte spådommer og tips. I tillegg avslører vi våre egne ønsker for kvelden.

Deltagere i denne episoden er Karsten Meinich og Lars Ole Kristiansen.

God lytting!

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 4 kommentarer

  1. Asle Thu sier:

    Har nettopp hørt Oscar podkasten deres, og jeg har ett lite spørsmål/ønske:
    For en som ikke ser Oscar-utdelingen hadde det vært veldig fint om dere hadde laget en oppfølgings-episode hvor dere forteller hvem som har vunnet i de forskjellige kategoriene og fortalt litt om hva dere synes om vinnerne. Det har jeg håpet hvert år, men det har ikke skjedd. Og det er sikkert andre som har det på samme måten. Folk som ikke er så intresserte i film som dere, men når dere lager denne tips-episoden hadde vært fint med en oppfølger.

  2. Baldur sier:

    Støtter Asle Thu. Vil også veldig gjerne ha tekst som jeg kan lese. Liker å lese. Samtaler og prat er fint, men det går stundom for sakte.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>