Filmfrelst

Filmfrelst #107: Paradis: Tro, Jakten og The Impossible

I dagens episode av Filmfrelst ser vi fremover, og diskuterer tre nye filmer som kommer på norske kinoer i løpet av vinteren – Ulrich Seidls Paradis: Tro, Thomas Vinterbergs Jakten og Juan Antonio Bayonas The Impossible.

I forbindelse med Film & Kinos filmtreff, et visningsevent for kinobransjen, blir norsk filmpresse invitert til å komme og se noen av vinterens kinofilmer litt tidligere enn vanlig. Montages tok turen, og redaktør Karsten Meinich og redaksjonsmedlem Thor Joachim Haga snakker i denne podkastepisoden om sine inntrykk fra de tre ovennevnte filmene.

Vi kommer ikke inn på spoilere i denne episoden – så man skal trygt kunne lytte til samtalen uten at sentrale plottpunkter fra filmene blir avslørt.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 1 kommentar

  1. The Impossible rystet meg innvending. Den var vond og hjerteskjærende på sitt beste. Noen litt småtrege partier midt i filmen, men på slutten kom det en tåre. Den gikk inn på meg både fysisk og psykisk.

    Jakten likte jeg meget godt. Litt på samme måte som hos The Impossible, men mer subtil. Er enig i mye av kritikken dere nevner, men jeg ble blendet av Mads Mikkelsen – som jeg mener gjør nok en mesterlig rolle.

    Seidl sin trilogi har jeg enda til gode å begi meg ut på, men jeg vurderer å sjekke den ut siden dere har snakket såpass mye om den.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>