Filmfrelst

Filmfrelst #64: Noen tanker om The Tree of Life

Cannes 2011: Terrence Malick viser The Tree of Life i hovedkonkurransen. Det er hans andre film som konkurrerer i Cannes, etter at Days of Heaven ga Malick regiprisen tilbake i 1979.

Det tok oss et par dager, for The Tree of Life skulle vise seg å være en atskillig mer frustrerende filmopplevelse enn vi hadde trodd. Vi kommer selvsagt tilbake med både flere artikler og lengre podkast om filmen når det nærmer seg norsk premiere i september, men her er Cannes-trioen Eirik Smidesang Slåen, Lars Ole Kristiansen og Karsten Meinich med 20 minutters inntrykk fra en av filmene vi har gledet oss mest til de siste årene.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>