Gordon-Levitt gjenforenes med Rian Johnson?

Joseph Gordon-Levitt har med sine spennende rollevalg og nese for dristige prosjekter, posisjonert seg om en av de desidert mest interessante stjernetilskuddene i Hollywood fra forrige og inneværende tiår. Fra det sjarmerende gjennombruddet i tv-serien 3rd Rock from the Sun, via 10 Things I Hate About You og til det beste av amerikansk indiefilm fra 2000-tallet; deriblant Mysterious Skin, Brick og (500) Days of Summer. Og som en ledende aktør i Christopher Nolans stjernespekkede storfilm, Inception (premiere i sommer), vil statusen ventelig vokse opp i himmelen.

Men av en eller annen grunn har vi stor tiltro til Gordon-Levitts sans for originale og mindre prosjekter vil vedvare også i fremtiden. Slik som da han takket ja til hovedrollen i 2005-produksjonen Brick — debutantregissør Rian Johnsons film noir-inspirerte thrillerlek fra amerikansk high school-miljø. Et samarbeid som nå viser seg fruktbart, da Gordon-Levitt sies å være klar for Rian Johnsons neste prosjekt; den futuristiske thrilleren Looper om en mann sendt tilbake i tid for å ta sitt eget liv før han begår kriminelle handlinger i en deterministisk styrt fremtid.

Blir dette like stilsikkert, mørkt, intelligent forløst og visuelt tiltrekkende som Brick, har vi et særdeles spennende prosjekt i vente. At Rian Johnson kan film er udiskutabelt, og et nytt samarbeid med Joseph Gordon-Levitt høres ikke ut som et feilsteg for noen av partene.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 4 kommentarer

 1. magnus sier:

  Merker at jeg hater å være en som skriver slike kommentarer, men LOOPER blir Rian Johnsons tredje film, idet THE BROTHERS BLOOM var hans andre? At Rian Johnson kan film er høyst diskutabelt etter THE BROTHERS BLOOM.

 2. Takker for innspillet. Den pinlige feilen er nå luket bort. Setter for øvrig alltid pris på tilbakemeldinger, inkludert feil/mangler i publiserte tekster!

 3. Christoffer Ødegården sier:

  Kan bli veldig speenende. Må være ærlig å si at Brick skuffet meg, virket mer som en parodi på film noir istedet for en ny vri på sjangeren, ikke at den var dårlig, men at noen deler ble litt «teite» er noe jeg vil hevde. Vanskelig å kjøpe rett og slett. Men stilen var for det meste jævlig god og i hans andre film, The Brothers Bloom eksploderte stilen i geniale bilder. Nå er jeg en av de som godt kan ta stil over øvrig innhold og har stor tro på at Johnson kan lykkes.

 4. Asle sier:

  Gordon-Levitt er i alle fall en spreking:
  http://v.youku.com/v_show/id_XMTQyOTI3Mzky.html

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>