- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Gordon-Levitt gjenforenes med Rian Johnson?

Av Trond Johansen , 5. mai 2010 i Artikler

[1]

Joseph Gordon-Levitt [2] har med sine spennende rollevalg og nese for dristige prosjekter, posisjonert seg om en av de desidert mest interessante stjernetilskuddene i Hollywood fra forrige og inneværende tiår. Fra det sjarmerende gjennombruddet i tv-serien 3rd Rock from the Sun, via 10 Things I Hate About You og til det beste av amerikansk indiefilm fra 2000-tallet; deriblant Mysterious Skin, Brick og (500) Days of Summer. Og som en ledende aktør i Christopher Nolans stjernespekkede storfilm, Inception (premiere i sommer), vil statusen ventelig vokse opp i himmelen.

Men av en eller annen grunn har vi stor tiltro til Gordon-Levitts sans for originale og mindre prosjekter vil vedvare også i fremtiden. Slik som da han takket ja til hovedrollen i 2005-produksjonen Brick — debutantregissør Rian Johnson [3]s film noir-inspirerte thrillerlek fra amerikansk high school-miljø. Et samarbeid som nå viser seg fruktbart, da Gordon-Levitt sies å være klar for Rian Johnsons neste prosjekt; den futuristiske thrilleren Looper om en mann sendt tilbake i tid for å ta sitt eget liv før han begår kriminelle handlinger i en deterministisk styrt fremtid.

Blir dette like stilsikkert, mørkt, intelligent forløst og visuelt tiltrekkende som Brick, har vi et særdeles spennende prosjekt i vente. At Rian Johnson kan film er udiskutabelt, og et nytt samarbeid med Joseph Gordon-Levitt høres ikke ut som et feilsteg for noen av partene.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/2010/05/gordon-levitt-gjenforenes-med-rian-johnson/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Image: http://montages.no/2010/05/gordon-levitt-gjenforenes-med-rian-johnson/gordon-levitt/

[2] Joseph Gordon-Levitt: http://montages.no/filmfolk/joseph-gordon-levitt

[3] Rian Johnson: http://montages.no/filmfolk/rian-johnson

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.