Fotoreportasjen: Det siste norske trollet

4095722305_f1ff98c914_b

Vi introduserer i dag et nytt artikkelformat på Montages: Fotoreportasjen, der vi besøker norske filmsett, og samle inntrykkene i bildeserier.

Artikkelen er skrevet av tidligere bidragsyter Carsten Aniksdal.

*

Pjotr Sapegins neste kortfilmproduksjon, Det siste norske trollet, er under innspilling, og Montages har besøkt regissørens animasjonsstudio i Oslo. Sapegin er utdannet settdekoratør født i Russland, som begynte å jobbe med animasjonsfilm da han kom til Norge i 1990. Hans kortfilmer har mottatt en rekke priser i inn- og utland, for bl.a. Katten Mons, Huset på Kampen, Aria og Gjennom mine tykke briller. Her er bildene fra vårt besøk hos Det siste norske trollet:

(For fullskjermvisning av bildene – klikk på symbolet nederst i høyre hjørne.)