Scene fra Djevelens Trekkspill, en favoritt fra årets Film Fra Sør-festival.

Filmfrelst

Filmfrelst #29: Film Fra Sør’09

Scene fra Djevelens Trekkspill, en favoritt fra årets Film Fra Sør-festival.
Scene fra Djevelens Trekkspill, en favoritt fra årets Film Fra Sør-festival.

Montages har vært tungt tilstede på årets Film Fra Sør-festival, og i denne ukas episode av Filmfrelst får du høre Oda Bhar og Agnethe Buus Jensen fortelle om noen av de sterkeste inn- og uttrykkene de sitter igjen med etter endt festivaluke. Programmet ledes som vanlig av Martin Sivertsen.

Aktuelle lenker til temaer vi diskuterer:

Du finner flere referanser, lenker og omtaler til de fleste filmene og filmskaperne vi snakker om i denne sendingen i vår komplette guide til Film Fra Sør, og vi anbefaler også en titt innom FilmFraSør.no for en full oversikt over festivalprogrammet.

P.S. Vi glemte rett og slett «Gjett filmen»-konkurransen denne gangen, men plukker opp tråden igjen fra Filmfrelst #28 neste gang!

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 2 kommentarer

  1. protest sier:

    Jeg valgte å ikke se en eneste film på Film Fra Sør i år på grunn av et ensidig genrevalg. Tidligere om årene har det vært action, horror, thriller og mer, men i år har filmene i mine øyne hovedsakelig bestått av drama. Jeg ønsker å se bredde og mangfold, og å variere filmene jeg ser i ulike genrer. Da ble valget å droppe hele festivalen.

  2. Christoffer sier:

    Interessant dette her

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>