Mer om Werner Herzogs Rogue Film School

For noen uker siden skrev vi en nyhet om Werner Herzogs nyeste påfunn: en egen reisende geriljafilmskole, som skal hete Rogue Film School. Siden den gang har Herzog promotert sine to nye filmer i Toronto, og mer informasjon om det varslede utdanningsprosjeket har kommet ut. For det første har skolen nå en egen hjemmeside, der det blant annet listes opp 11 punkter om hvordan skolen skal fungere:

4. The Rogue Film School will not teach anything technical related to film-making. For this purpose, please enroll at your local film school.

IndieWire har også samlet inn litt info, blant annet skriver de at elevene vil lære: “the art of lock-picking, traveling on foot, the exhilaration of being shot at unsuccessfully, the athletic side of filmmaking, the creation of your own shooting permits, the neutralization of bureaucracy, and guerilla tactics.” I første omgang vil et seminar avholdes i Los Angeles, men vi skal antageligvis ikke utelukke at muligheten vil by seg også for eventyrlystne europeiske filmskapere.