Aaron Sorkin returnerer til TV

Den briljante manusforfatteren Aaron Sorkin bør utgjøre et kapittel alene når boka om amerikanske tv-serier for det siste tiåret skal skrives. Med The West Wing ble en helt ny standard satt for rask, intelligent og bitende morsom replikkveksling. I tillegg kommer Sports Night og Studio 60 on the Sunset Strip som av ulike årsaker kanskje ikke ble like store komersielle suksesshistorier, men som kvalitativt er av det ypperste som er skrevet og produsert i sitt slag. Med manus til Charlie Wilson’s War og The Social Network (som nå er i produksjon under David Finchers regi), har Sorkin de siste årene fokusert på filmformatet. I et intervju med amerikanske TV Guide Magazine, avslører imidlertid Sorkin at han nå vender tilbake til TV:

«It’s going to be what turns out to be the third in the trilogy of TV shows that take place behind the scenes of a TV show, but this will be a different kind of TV show. That’s all I can let out of the bag right now.»

Og det høres jo untektelig veldig lovende ut!