Men in Black 3 satt i utvikling

Noen filmer er jeg genuint glad for at får oppfølgere, fordi man forstår at en forlengelse av historien og/eller karakterene, vil bli gøy å følge med på. En tredje film i Men in Black-franchisen kjenner jeg meg svært lite entusiastisk til. Særlig dersom dette betyr at Will Smith og Tommy Lee Jones returnerer for gjenta shticken fra de to første. Uansett, Variety melder at Columbia har satt Tropic Thunder-forfatter Etan Cohen på jobben med å skrive manuset, og Barry Sonnenfeld vil etter sigende returnere som regissør for seriens tredje kapittel.

Men kan det faktisk bli bra? I mine øyne må det bety en betydelig revitalisering av universet og karakterene, og ikke minst må det bety at de bringer en genuint spennende historie til bordet – slik at ikke vi ender opp med en rekke umorsomme slap-stick-sekvenser i rekkefølger (les: Men in Black 2). Jeg er i tvil om MiB 3 vil kunne levere.