Jake Gyllenhaal i 3D

3D-formatet er inne i en vanskelig tid om dagen, men kanskje hjelper det om kinopublikummet får servert en skjorteløs Jake Gyllenhaal i tre dimensjoner? Hvem vet, det er ihvertfall nå bekreftet at Disney vil lansere Prince of Persia: The Sands of Time i 3D på enkelte kinoer. Riktignok er det Jerry Bruckenheimer-produserte, dataspilladapterte actioneventyret skutt i 2D, men ved hjelp av fiksfakseri vil man allikevel kunne produsere en utgave i 3D.

At filmen ellers ser helt forferdelig ut, vil kanskje bli lettere å fordøye med Jakes overtrente overkropp klint inn på øyeeple. Noen større tillit til 3D som et fortellerteknisk virkemiddel vil det vel allikevel ikke medføre, snarere tvert i mot.

Oppdatering: Det kan se ut som om Disney nå benekter denne nyheten, etter først å ha bekreftet det.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>