Promomateriale fra Antichrist skaper blest i Storbritannia

Mesterverket Antichrist støter folk nesten uansett hvor den vises, og i Storbritannia har mange allerede reagert sterkt på promomaterialet for filmen, som har britisk premiere i morgen. Cineuropa skriver:

“The poster image has been BANNED for use on the London underground and BANNED for use in the Metro newspaper. Social networking site, Facebook, has even BANNED the sex scene featured in the trailer. Antichrist flyers, also featuring the image, have even been sabotaged by outraged members of the public, ripped from display stands and destroyed, with cinema owners struggling to replenish stocks.”

Artificial Eye som distribuerer Antichrist i Storbritannia nører opp under kontroversene og kaller filmen for en av de mest kontoversielle siden A Clockwork Orange – hvilket ikke akkurat er en overdrivelse. I konkurranse med Harry Potter skal det vel mye til for at folk strømmer til filmen, men kunstfilmdistributøren har likevel grunn til å håpe på en suksess, da oppmerksomhet – negativ såvel som positiv – er gull verdt for smalere filmer.

Les Montages sin analyse av Antichrist her.